MOJ PRVIČ

Je bil veliko bolj udoben kot sem pričakovala.

Vzame ti samo nekaj sekund.

Lahko se zgodi, da prva izkušnja s kontaktnimi lečami, ni tako enostavna, kot smo si predstavljali. Pri tem nam lahko pomaga strokovnjak za kontaktne leče in nas nauči ravnanja z lečami. Ko se privadiš, bo uporaba kontaktnih leč nemoteno vključena v tvojo dnevno rutino.

PREKO 100 MILIJONOV LJUDI VSAK DAN ZADOVOLJNO UPORABLJA KONTAKTNE LEČE.

Uporabljaj kontaktne leče. Kvalitetno nadaljuj svoje življenje.
 • ALI JAZ LAHKO NOSIM KONTAKTNE LEČE?

  Dobra novica je, da lahko skoraj vsak uporablja kontaktne leče. O podrobnostih se pozanimaj pri strokovnjaku za kontaktne leče. Ta bo pregledal tvoje oči in ti ponudil personaliziran nasvet.

  Ne glede na to ali želiš izboljšati svoj vid ali poudariti lepoto tvojih oči lahko najdeš kontaktne leče, ki ti najbolj ustrezajo.

 • MALO SEM ZASKRBLJEN GLEDE UPORABE KONTAKTNIH LEČ.

  Uporaba kontaktnih leč je lahko na začetku malo nerodna, vendar bodo leče z vajo in časom postale zelo lahek del tvoje rutine. Tvoj strokovnjak za kontaktne leče ti lahko pomaga odgovoriti na vsa vprašanja in ti pokaže, kako ravnati s kontaktnimi lečami.

  Kontaktne leče se namesti v solzni film v prednjem delu očesa, zato ni nobenega tveganja, da bi se pomaknile oz. 'izgubile' v notranjost očesa. V zavihku Pogosta vprašanja lahko najdeš nekaj preprostih nasvetov za nameščanje in odstranjevanje kontaktnih leč.

 • ALI JE TEŽKO SKRBETI ZA KONTAKTNE LEČE?

  Ni težko. Dnevne kontaktne leče se preprosto namesti zjutraj in vzame ven, ko jih ne potrebuješ več, ter vrže stran.

  Mesečne kontaktne leče je po uporabi potrebno očistiti. To lahko storiš z večnamensko tekočino za leče enostavno za uporabo ali s tekočino za leče za občutljive oči na peroksidni osnovi. Za več informacij preberi zavihek o negi kontaktnih leč ali se posvetuj s svojim strokovnjakom za kontaktne leče.

 • ALI SO KONTAKTNE LEČE UDOBNE?

  Da, tvoje kontaktne leče morajo biti udobne. Če ob uporabi leč čutiš neugodje, vprašaj za nasvet svojega strokovnjaka za kontaktne leče.

  Ne glede na to ali želiš izboljšati svoj vid ali poudariti lepoto tvojih oči lahko najdeš kontaktne leče, ki ti najbolj ustrezajo.